Aanmelden bij Script

Lijkt het je leuk om bij Script aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan via het online interesseformulier. De aanmelding is geheel vrijblijvend.

Ons aanmeldtraject

Het aanmeldtraject is heel makkelijk bij Script. Als je denkt dat Script iets voor jou is meld je je aan via het online interesseformulier. Uiterlijk één week na jouw aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen; we vertellen je wie wij zijn en wat we precies doen, je krijgt een rondleiding en als je wil kun je even proefdraaien om te onderzoeken of programmeren iets is wat jij echt leuk vindt. Ben je daarna nog steeds enthousiast, dan maken we de aanmelding definitief en plannen we een datum voor het intakegesprek. Makkelijk toch? Welkom bij Script!

 

Overzicht aanmeldtraject

Interesse?
Binnen 1 week nemen we contact met je op en plannen we het kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
Nog steeds enthousiast en is het zorgaanbod passend?
Intake
Start bij Script!

Contra-indicaties

Script hanteert enkele zogenaamde contra-indicaties, ook wel exclusiecriteria genoemd. Op bepaalde persoonlijke eigenschappen is onze organisatie niet berekend. Vandaar dat we in sommige gevallen een intake weigeren. De contra-indicaties zijn:

  • Agressiviteit
  • Verslavingsproblematiek
  • Psychotische toestandsbeelden

Zijn één van deze bovenstaande zaken een bovenliggend punt bij jou? Dan is Script helaas niet de juiste plek voor jou. Bij twijfel gaan we graag het gesprek met je aan.

Vragen?

Heb je vragen over ons aanmeldtraject, het kennismakingsgesprek of de intake? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 050 211 2465. Mail je liever? Dat kan naar [email protected]