Het team

Zorg en ICT samenbrengen. Dat is de kracht van onze organisatie. Bij Script werkt een veelzijdig team dat gespecialiseerd is in autisme. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de GGZ en / of ICT.

Simon HuigenSimon Huigen

Simon werkt vanaf 2012 als psycholoog, sinds 2016 bij Molendrift. Hiernaast is hij werkzaam als gedragswetenschapper in een WIJ team. Hij heeft ervaring met het werken met mensen met autisme. Naast diagnostiek en behandeling helpt hij bij het vormgeven van de juiste hulp, waaronder het vinden van de juiste dagbesteding.

Gerard OosterhofGerard Oosterhof

Tijdens zijn studie toegepaste psychologie ontdekte Gerard dat hij graag zijn vrije tijd besteedt aan programmeerwerk. Dit heeft hij tijdens zijn studie zoveel mogelijk proberen toe te passen, door als student-assistent andere studenten te begeleiden bij SPSS practica. Hierdoor is hij dus in feite een “programmerende psycholoog”.

Bert Kat

Sinds 2010 heeft Bert Kat een internetbedrijf gespecialiseerd in e-commerce. De behoefte aan kennis van webontwikkeling en programmeren is momenteel zeer groot in de internetwereld. Het is een vaardigheid die tegenwoordig vaak wordt uitbesteed naar het buitenland en dat is eigenlijk zonde. Door jongeren met ASS op te leiden als programmeur en in te zetten voor ICT projecten snijdt naar zijn mening het mes aan twee kanten.

Egbert de JongEgbert de Jong

Van 2012 tot 2018 werkte Egbert bij Interpsy als maatschappelijk werker en gecertificeerd jobcoach. Hij heeft veel werkervaring opgedaan met mensen met autisme en weet waar de mogelijkheden liggen voor deze doelgroep m.b.t. het vinden en behouden van werk. Zijn uitdaging bij Script? Deelnemers optimaal laten meedraaien in het arbeidsproces.

Jeroen Postema

Na zijn studie technische informatica is Jeroen gaan werken als programmeur. Eerst als php / ASP.NET en C# programmeur. Daarna heeft hij zich verder gespecialiseerd in php. De afgelopen jaren heeft Jeroen zich ontwikkeld in het begeleiden van educatieve trajecten. Bij Script is Jeroen aanspreekpunt voor onze deelnemers als het gaat om inhoudelijke IT vragen.