Krap in personeel? Ontdek het talent van Script!

We komen regelmatig bij bedrijven waar we horen dat er meer werk is dan mensen. Bij ons is het andersom. Door onze grote database met developers hebben we bijna altijd een match voor jouw organisatie. Script plaatst deelnemers bij software development bedrijven en we nemen ook (white-label) klussen aan.

Inhuren

Onze belangrijkste doelstelling is onze deelnemers helpen aan een duurzame werkplek. In de praktijk kunnen we dit op verschillende manieren inkleden. We doen aan arbeidsbemiddeling en detachering. We proberen zoveel mogelijk te werken volgens de wensen van de werkgever. Op deze manier blijft onze doelstelling overeind: Zoveel mogelijk mensen aan het werk. Bijna altijd zullen we voorstellen om met een werkervaringsplek van een half jaar te beginnen zodat je de kwaliteiten van de werknemer kunt inschatten. Daarna gaan we samen kijken naar de verdere invulling van de arbeidsplaats.

Uitbesteden

Door de mix van competenties in ons team kunnen we ook zelf klussen aannemen. Wil je met een goed gevoel en met maatschappelijke betrokkenheid je klus uitbesteden, denk dan eens aan Script. We garanderen hoge kwaliteit werk en we werken volgens marktconforme doorlooptijden en scherpe tarieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie voor professionals