Meld je aan voor de Script LAN-party

Woensdag 21 februari van 16.00 tot 20.00 uur

De Script Game Night is terug van weggeweest. Deze keer in een andere vorm dan je misschien gewend bent. Op woensdag 21 februari organiseren we de allereerste Script LAN-party! Meedoen? Aanmelden kan via het formulier hieronder.

De LAN-party vindt plaats in kantoren 3 en 4. Het spel dat we gaan spelen? Age of Empires 2. Of je nu een ervaren generaal bent of nieuw in het rijk, iedereen is welkom. We spelen in 2 teams van 5 personen. Er kunnen in totaal dus 10 deelnemers meedoen deze avond.

Teams vol? Geen zorgen. De volgende Script LAN-party is woensdag 6 maart. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, doet iedereen die niet mee kan doen op 21 februari, automatisch mee op woensdag 6 maart. Je ontvangt hierover dan bericht van Bas. Als blijkt dat we dan nog steeds meer aanmeldingen dan plekken hebben, organiseren we de komende weken nog meer LAN-party’s. Iedereen die wil meedoen, komt dus sowieso aan beurt.

Klaar om aan te sluiten bij deze epische strijd? Meld je dan aan via het formulier hieronder. En goed om te weten: voor avondeten, snacks en drinken wordt gezorgd.

Wat: Script LAN-party – Age of Empires 2
Waar: Script, kantoren 3 en 4
Wanneer: woensdag 21 februari 2024
Hoe laat: van 16.00 tot 20.00 (afronding vanaf 19.30 uur)

Aanmelden kan tot vrijdag 16 februari.

Disclaimer: tijdens de Script LAN-party maken we foto’s. Deze kunnen voor promotiedoeleinden van Script gebruikt worden. Wil je dit niet? Geen probleem. Geef dit even aan bij je begeleider.

Aanmeldformulier Script LAN-party

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op