IT personeel inhuren Werken/Leren Zorgaanbod

Als organisatie die zich inzet voor hoogbegaafden, mensen met autisme en het opleiden tot developer, krijgen wij veel vragen over deze onderwerpen. We hebben daarom een FAQ-pagina gemaakt waarop we antwoorden geven op de veel gestelde vragen.

Heb je bijvoorbeeld vragen over hoogbegaafdheid of autisme? Of wil je meer weten over ons opleidingstraject tot developer? Op onze FAQ-pagina vind je snel en gemakkelijk antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen. Ook zorgmedewerkers vinden bij ons antwoorden op hun vragen over autisme en hoogbegaafdheid, zodat zij hun cliënten nog beter kunnen helpen. Bespaar tijd en bekijk onze FAQ-pagina voor antwoorden op al jouw vragen. Direct contact kan ook.

Je hoeft geen kennis van programmeren te hebben om bij ons te kunnen starten. Het kan natuurlijk wel. Onze programma’s zijn zo ingericht dat je met ieder ervaringsniveau kan instromen.

Maatwerktraject: Voor het maatwerktraject bepalen we samen met jou hoeveel dagen je aanwezig bent. Wil je rustig opbouwen, dan kan dat ook. Je start dan bijvoorbeeld eerst met één of twee dagdelen per week.

Leerwerktraject: Tijdens het leerwerktraject ben je de eerste drie maanden drie dagen per week aanwezig, de volgende zes maanden ben je vier dagen per week aanwezig.

Bij Script stellen we hoge eisen aan op te leveren werk. We hebben aandacht voor security, code is goed leesbaar en daardoor makkelijk over te dragen. Verder letten we op goede performance. Dit alles wordt gewaarborgd door automatische en handmatige tests op de hiervoor genoemde punten.

We werken onder andere met: HTML, CSS, Javascript, VueJS, Laravel, PHP & MySQL. Daarnaast maken we gebruik van GIT en scrum. Er zijn ook deelnemers die met andere talen werken, bijvoorbeeld Flutter, Go, Python of Java. Deze talen zitten niet in ons standaard programma, maar in overleg kun je hier wel mee aan de slag.

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

Script is opgenomen in het CRKBO register. Daarmee voldoen wij aan de voorwaarden om “kort beroepsonderwijs” aan te mogen bieden.

Vul het interesseformulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarin leggen we uit wat we doen en bespreken we de mogelijkheden voor jou bij Script.

We werken onder andere met:

 • HTML & CSS
 • Javascript
 • VueJS
 • PHP
 • Laravel
 • MySQL
 • Dart
 • Flutter
 • GIT
 • Scrum

Er zijn ook deelnemers die andere talen beheersen, dus zoek je een .NET of Java programmeur, neem vooral ook contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Wij vinden dat een kandidaat van Script niet veel meer begeleiding nodig zou moeten hebben dan een goede developer die net is afgestudeerd. Extra begeleiding ten opzichte van andere medewerkers is meestal na de eerste maanden niet nodig.

Is er toch extra begeleiding nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Script heeft gecertificeerde jobcoaches en loopbaanbegeleiders in dienst.

Standaard werk je van 10:00 – 16:00 uur. Als je doorstroomt naar een dev team ga je van 9:30 – 16:30 uur werken. Het kan natuurlijk zijn andere werktijden voor jou beter werken. Daar kunnen we aangepaste afspraken over maken.

Met verschillende gemeenten hebben we een contract voor het leveren van zorg in natura voor WMO. Hieronder zie je de lijst. Staat jouw gemeente er niet tussen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De RIGGJeugdzorg dagbesteding
 • Gemeente EemsdeltaWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
 • Gemeente GroningenWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
 • Gemeente Het HogelandWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
 • Gemeente Midden-GroningenWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
 • Gemeente WesterkwartierWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
 • Gemeente WesterwoldeWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
Tag: Zorgaanbod

Voor zowel dagbesteding- als ambulante begeleiding is er momenteel geen wachtlijst. Na mondeling akkoord door de zorgverwijzer kan direct gestart worden.

Tag: Zorgaanbod

Script levert dagbesteding en individuele begeleiding vanuit de WMO, WLZ en Jeugdwet.

De meeste deelnemers bij Script hebben autisme of hoogbegaafdheid. Je hoeft geen diagnose te hebben. Onze begeleiding is erop ingericht om goede ondersteuning te kunnen bieden bij autisme en alles wat dat met zich mee brengt.

Heb je geen autisme, maar denk je wel dat Script een goede plek voor jou kan zijn? Neem dan contact op, we gaan dan samen de mogelijkheden bespreken.

Tag: Zorgaanbod

Ik heb een andere vraag

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op