Financiering IT-personeel inhuren Werken/Leren Zorgaanbod

Als organisatie die zich inzet voor hoogbegaafden, mensen met autisme en het opleiden tot developer, krijgen wij veel vragen over deze onderwerpen. We hebben daarom een FAQ-pagina gemaakt waarop we antwoorden geven op de veel gestelde vragen.

Heb je bijvoorbeeld vragen over hoogbegaafdheid of autisme? Of wil je meer weten over ons opleidingstraject tot developer? Op onze FAQ-pagina vind je snel en gemakkelijk antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen. Ook zorgmedewerkers vinden bij ons antwoorden op hun vragen over autisme en hoogbegaafdheid, zodat zij hun cliënten nog beter kunnen helpen. Bespaar tijd en bekijk onze FAQ-pagina voor antwoorden op al jouw vragen. Direct contact kan ook.

Ja, als je nog geen indicatie hebt dien je de eerste indicatieaanvraag voor dagbesteding zelf in bij de gemeente waarin je woonachtig bent. De verlenging van bestaande indicaties wordt door Script aangevraagd.

Neem contact op met jouw gemeente als je in contact wilt komen met een Wmo-consulent. Zij helpen je dan verder.

Als je niet weet wie je contactpersoon is bij UWV, dan kun je het beste zelf rechtstreeks contact opnemen met UWV. Bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail. Zij kunnen je doorverwijzen naar de juiste contactpersoon. Kom je er niet uit? Wij kunnen dit ook samen met je uitzoeken. Neem contact met ons op.

Als je niet weet wie je contactpersoon is bij de gemeente, kun je het beste zelf rechtstreeks contact opnemen met jouw gemeente. Bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail. Zij kunnen je doorverwijzen naar de juiste contactpersoon. Kom je er niet uit? Wij kunnen dit ook samen met je uitzoeken. Neem contact met ons op.

Vaak vragen wij zelf of de contactpersoon ons wil benaderen of nemen wij namens Script contact op. Wij laten dan een offerte opmaken (voor zowel UWV als gemeenten en werkgevers). Is dit nog niet gebeurd? Neem gerust contact met ons op.

We hebben een voorkeur dat trajecten bij Script niet door particulieren zelf gefinancierd worden. Dit is voornamelijk vanwege de hoge kosten en omdat we administratief en juridisch niet zijn toegerust op particuliere betalingen. Echter, in uitzonderlijke situaties kunnen we overwegen om een traject, eventueel in combinatie met een beurs, particulier te financieren. Een geschikt fonds hiervoor is TechMeUp, speciaal bedoeld voor mensen die een carrièreswitch naar de ICT overwegen.

Ik heb een andere vraag

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op