Ik wil me ontwikkelen als developer - Script Groningen

Werken als software developer

Ik wil mij ontwikkelen als developer

Bij Script werken mensen met autisme aan hun IT skills. Van individueel aan je eigen project werken, tot in groepsverband software bouwen. Bij Script kijken we naar wat het beste bij jou past en hoe jij aan je toekomst als software developer kan werken.

Lees meer over Script Aanmelden

Trajecten

Script biedt twee trajecten die beide gericht zijn op jouw ontwikkeling als developer. Beide trajecten hebben een belangrijke overeenkomst: je bent altijd bezig met het ontwikkelen van software.

Hieronder lees je wat de verschillen zijn.

Is je interesse gewekt, vul dan het interesseformulier in. We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen en antwoorden

Script is opgenomen in het CRKBO register. Daarmee voldoen wij aan de voorwaarden om “kort beroepsonderwijs” aan te mogen bieden.

Er is op dit moment geen wachtlijst voor het volgen van een leerwerktraject of een maatwerktraject bij Script. Na mondeling akkoord door de zorgverwijzer kan er direct gestart worden.

Tag: Zorgaanbod

De meeste deelnemers bij Script hebben autisme of hoogbegaafdheid. Je hoeft geen diagnose te hebben. Onze begeleiding is erop ingericht om goede ondersteuning te kunnen bieden bij autisme en alles wat dat met zich mee brengt.

Heb je geen autisme, maar denk je wel dat Script een goede plek voor jou kan zijn? Neem dan contact op, we gaan dan samen de mogelijkheden bespreken.

Tag: Zorgaanbod
Bekijk alle veelgestelde vragen

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op