Script IT professionals en developers

Informatie voor IT professionals

Ik zoek IT professionals

Best vreemd, er is een tekort aan goede IT-ers. Tegelijkertijd is er een groot aantal betrouwbare, slimme mensen die niet aan het werk zijn vanwege hun autisme. Script helpt bedrijven toegang te geven tot dit talent. Of je nu werk wilt uitbesteden of je zoekt een nieuwe collega developer, wij hebben het in huis.

Lees meer over Script Bekijk professionals

Inhuren of uitbesteden

Voor developers die aan het einde van hun traject bij Script komen gaan wij op zoek naar een baan. Dat kan zijn bij een externe opdrachtgever of in één van onze eigen development teams. Wij weten als geen ander op welke manier we de beste plek voor onze IT-professional kunnen vinden.

Waar voor je geld

Als IT bedrijf zoek je goede en betrouwbare developers. Wij kunnen die leveren, daar staan we voor. Maar een betrouwbare en goede developer is niet het enige dat je krijgt. Door iemand een duurzame arbeidsplaats te gunnen maak je ook enorm veel impact op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Aanstormend talent

Bekijk al het aanstormend talent

Vragen

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op