Script ervaringsverhaal Arjan

Deelnemer Paul maakt nieuwe website Script

Bert 15 januari 2021

Script heeft een nieuwe website, gebouwd door deelnemer Paul. We zijn super trots op het resultaat, en op Paul natuurlijk!

Mensen met autisme die thuis zitten kunnen gemakkelijk in een isolement terechtkomen. Gebrek aan structuur, maar ook angst, onduidelijkheid en onbegrip kunnen hieraan bijdragen. Passend, leuk werk en structuur bieden dan uitkomst. Zo ook voor Paul. In 2020 zocht hij contact met Script en sinds augustus vorig jaar is Paul bij Script aan het werk en zit hij weer goed in zijn vel.

Van thuis zitten, naar uitdagend werk

We maakten voor het eerst kennis met Paul in maart 2020. Vlak daarvoor werd hij gediagnosticeerd met autisme. Hij zat al enige tijd thuis, zonder werk. “Ik ben met mijn psycholoog gaan kijken naar stappen om weer richting werk te gaan. We kwamen uit bij Script en dat was gelijk een goede match”, vertelt Paul. De afgelopen tijd heeft hij gewerkt aan de nieuwe website van Script. “Ik vond het een uitdaging om de nieuwe website van Script te bouwen. Er komen verschillende aspecten samen. Zo ben je bezig met de styling maar ook met meer programmeertechnische dingen in de backend. Mijn kwaliteiten zitten in het programmeren, maar ik leer zo heel veel en wordt daarbij goed begeleid”, vertelt Paul.

De techniek achter de website is vrijwel volledig door Paul ontwikkeld

We zijn super trots op Paul en de website die hij voor Script gebouwd heeft. Ben je geïnteresseerd in Script? Vul dan het contactformulier in voor een kennismakingsgesprek. Ons kantoor is gevestigd aan de Europaweg 31 in Groningen. 

Volg ons ook op LinkedIn.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op