Script IT professionals en developers

Informatie voor IT professionals

Ik zoek IT professionals

Best vreemd, er is een tekort aan goede IT-ers. Tegelijkertijd is er een groot aantal betrouwbare, slimme mensen die niet aan het werk zijn vanwege hun autisme. Script helpt bedrijven toegang te geven tot dit talent. Of je nu werk wilt uitbesteden of je zoekt een nieuwe collega developer, wij hebben het in huis.

Lees meer over Script Bekijk professionals

Inhuren of uitbesteden

Voor developers die aan het einde van hun traject bij Script komen gaan wij op zoek naar een baan. Dat kan zijn bij een externe opdrachtgever of in één van onze eigen development teams. Wij weten als geen ander op welke manier we de beste plek voor onze IT-professional kunnen vinden.

Voor deelnemers die klaar zijn met hun traject bij Script zoeken we een geschikte werkplek. We stellen een juiste match altijd voorop.

Hoe werkt het

Wij gaan graag altijd eerst in gesprek met de werkgever om kennis te maken. We kunnen op deze manier inschatten of de verwachtingen op één lijn liggen. Op basis van het kennismakingsgesprek kunnen wij beoordelen of we een geschikte kandidaat hebben voor de gevraagde positie.

We organiseren vervolgens een gesprek waarbij de kandidaat ook aansluit. Maakt jouw bedrijf bij sollicitatieprocedures gebruik van een assessment, dan kunnen we dat voor het kennismakingsgesprek laten plaatsvinden.

Bij een positieve beoordeling helpen wij bij de feitelijke baanbemiddeling. We blijven betrokken in de begeleiding van de kandidaat zolang dat nodig is.

Begeleiding

Een belangrijke basis regel voor ons is dat de begeleiding van onze developers niet extra ingewikkeld of tijdsintensief hoeft te zijn ten opzichte van andere collega’s. Wij stemmen zelf wel altijd extra begeleiding af met de developer zodat de overgang naar de nieuwe werkplek zo soepel mogelijk verloopt.

Kosten

We plaatsen developers uit middels een detacheringsconstructie of middels directe plaatsing in combinatie met een bemiddelingsfee. Onze prijzen zijn gebaseerd op de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de arbeidsbemiddeling en het eventuele dienstverband. Hoe hoog kosten concreet zijn bepalen we per developer.

Script beschikt over meerdere development teams die graag uitgedaagd worden met mooie klussen.

Wat doen we

Onze dev teams bouwen aan mobiele- en webapplicaties. We kunnen een complete software opleveren inclusief ontwerp, testen en al het andere dat hierbij komt kijken. Wil je liever dat we een specifiek onderdeel op ons nemen? Dat kan ook. We gaan graag met je in overleg over hoe we het beste kunnen aansluiten bij jouw wensen.

Kwaliteit

De developers in de development teams hebben ons leerprogramma doorlopen en kunnen daardoor kwalitatief goede code schrijven. Daarnaast waarborgen we kwaliteit door goed te testen en door codereview van een senior developer.

Wat vinden we leuk?

Wij werken graag voor enthousiaste opdrachtgevers met passie voor hun product of dienst. Vaak maken we webapplicaties maar een mobiele app in flutter vinden we ook een leuke uitdaging. We kunnen werken voor een IT bedrijf dat een klus wil uitbesteden, een MKB klant of startup met een goed idee of als onderdeel van een samenwerkingsverband.

Waar voor je geld

Als IT bedrijf zoek je goede en betrouwbare developers. Wij kunnen die leveren, daar staan we voor. Maar een betrouwbare en goede developer is niet het enige dat je krijgt. Door iemand een duurzame arbeidsplaats te gunnen maak je ook enorm veel impact op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Aanstormend talent

Bekijk al het aanstormend talent

Vragen

Bij Script stellen we hoge eisen aan op te leveren werk. We hebben aandacht voor security, code is goed leesbaar en daardoor makkelijk over te dragen. Verder letten we op goede performance. Dit alles wordt gewaarborgd door automatische en handmatige tests op de hiervoor genoemde punten.

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

We werken onder andere met:

  • HTML & CSS
  • Javascript
  • VueJS
  • PHP
  • Laravel
  • MySQL
  • Dart
  • Flutter
  • GIT
  • Scrum

Er zijn ook deelnemers die andere talen beheersen, dus zoek je een .NET of Java programmeur, neem vooral ook contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Wij vinden dat een kandidaat van Script niet veel meer begeleiding nodig zou moeten hebben dan een goede developer die net is afgestudeerd. Extra begeleiding ten opzichte van andere medewerkers is meestal na de eerste maanden niet nodig.

Is er toch extra begeleiding nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Script heeft gecertificeerde jobcoaches en loopbaanbegeleiders in dienst.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op