Over Script

Wij zijn ervan overtuigd dat als je zelf het gevoel hebt dat je productief en constructief werkt, je meer voldoening uit je werk haalt. Daarom stellen wij bij iedereen die bij Script aan het werk gaat een individueel en gestructureerd plan op waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten die we verder kunnen ontwikkelen. We kijken naar kwaliteiten en zorgen voor een optimale werkomgeving om de talenten op een rustige manier te begeleiden en op te leiden.

Zorg en ICT samenbrengen met de focus op talent

Script heeft een veelzijdig team dat gespecialiseerd is in vormen van autisme en ICT. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de GGZ en/of ICT. Zij weten daarom als geen ander hoe beide sectoren elkaar kunnen versterken.

Door de aantrekkingskracht van ICT op mensen met autisme te benutten spreken we onze doelgroep maximaal aan. Met de verschillende specialisaties van het team, kunnen hoogwaardige trajecten met een hoog kwaliteitsniveau worden geleverd. De intensieve samenwerking met verschillende (zorg-)organisaties en de doortastende aanpak, resulteren in de beste zorg voor de deelnemers.

  • Script werkt gestructureerd, maar zet zich ook in voor maatwerk;
  • Script denkt out of the box, is flexibel en innovatief;
  • Script vergoot de zelfredzaamheid van de deelnemers…
  • …en verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt.

Het team richt zich met hun programma op maximale zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

  • We zijn HKZ gecertificeerd
  • Uitsluitend HBO+ opgeleid
  • We zijn aangesloten bij Klachtenportaal Zorg
Bas Birza
Zorg- en re-integratiebegeleider
Bas heeft tijdens zijn stage voor de opleiding social work zich bewezen als een getalenteerde zorgprofessional. Na zijn stage is hij dan ook aan het werk gegaan bij Script als zorg- en re-integratiebegeleider.
LinkedIn pagina
Bert Kat
Initiatiefnemer
In 2016 zag Bert de behoefte aan goede programmeurs op de arbeidsmarkt. Samen met Simon en Gerard is hij daarom Script gestart. Bij Script is Bert verantwoordelijk voor het uitvoeren van IT projecten en een aantal beleidsmatige zaken.
LinkedIn pagina
Egbert de Jong
Zorg- en re-integratiecoördinator
Egbert zag de potentie in de dagbesteding die Script was. Hij heeft er mede voor gezorgd dat Script als organisatie de stap heeft gemaakt richting het plaatsen van mensen op de arbeidsmarkt. En met veel succes. Inmiddels zijn er al vele mensen door bemiddeling van Egbert aan het werk als programmeur.
LinkedIn pagina
Femke IJsbrandij
Zorg- en re-integratiebegeleider
Met haar achtergrond in loopbaanbegeleiding en met een studie sociologie op haar CV zet Femke zich iedere werkdag 110% in om de deelnemers van Script een stap verder in hun carrière te helpen. Zoek je een goede software developer, neem dan contact op met Femke.
LinkedIn pagina
Gerard Oosterhof
Initiatiefnemer en IT begeleider
Begonnen met één deelnemer begeleiden, drie dagen in de week, stond Gerard aan de wieg van Script. Inmiddels is Gerard scrum master van onze development teams en hij zet waar nodig zijn studie toegepaste psychologie in bij de begeleiding van de deelnemers.
LinkedIn pagina
Jacob Visser
Zorg- en re-integratiebegeleider
Na zijn studie pedagogiek is Jacob aan het werk gegaan in de zorg als begeleider en gedragswetenschapper. Bij Script begeleidt Jacob deelnemers binnen de dagbesteding. Door zijn eigen interesse in IT vindt hij gemakkelijk de aansluiting bij de doelgroep.
LinkedIn pagina
Jasper Boerhof
IT begeleider
Jasper heeft het programma van Script met succes doorlopen. Binnengekomen in de dagbesteding, doorgestroomd naar een re-integratietraject en inmiddels werkzaam als IT begeleider bij Script. Hij helpt deelnemers bij hun IT inhoudelijke ontwikkeling.
LinkedIn pagina
Jeroen Postema
IT begeleider
Als ervaren programmeur zocht Jeroen een plek om zijn kennis te kunnen delen. Die plek heeft hij bij Script gevonden. Met veel geduld en inzicht helpt hij de deelnemers van Script te ontwikkelen tot developers.
Simon Huigen
Initiatiefnemer en zorgbegeleider
Simon zag de behoefte aan een zinvolle daginvulling bij de deelnemers die hij behandelde als psycholoog. Samen met Bert en Gerard startte hij vanuit die behoefte Script als dagbesteding. Mede dankzij zijn inzichten is Script nu uitgegroeid tot een plek waar mensen met autisme zich verder kunnen ontwikkelen.
LinkedIn pagina
Youri Lieverdink
IT begeleider
Als gedreven programmeur kwam Youri tijdens zijn stage bij Script binnen. Binnen no-time ontwikkelde hij zich tot een belangrijk lid van het development team. Youri is na zijn stage aan het werk gegaan als IT begeleider bij Script.
LinkedIn pagina

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op