Eigen product: First2Find

Bert 1 februari 2021

Naast werk voor klanten hebben we ook een aantal eigen producten in beheer. Één van deze producten is Firs2Find. Dit is een real time matching tool die intercedenten helpt om vacatures sneller in te kunnen vullen.

First2Find

Als Script ontwikkelen wij ook eigen producten in huis. Een voorbeeld hiervan is First2Find. Via de realtime matchingtool van First2Find worden alle relevante CV’s opgehaald zodra ze online komen en direct doorgestuurd naar de recruiter. Hierdoor kan er binnen korte tijd contact worden opgenomen met geschikte kandidaten.

Toen Bastiaan Last, directeur van First2Find, zocht naar een geschikte partij om zijn concept in de praktijk te brengen kwam hij terecht bij Script. Het idee ontstond dat Script de tool zou bouwen zodat deelnemers de mogelijkheid zouden krijgen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Dit werkte goed! Met veel enthousiasme werd en wordt er nog steeds aan de tool gewerkt door onze deelnemers. En dat levert een prachtig resultaat op.

Intercedenten ontvangen realtime bericht van nieuwe matches op banen sites

Recruiters besparen namelijk veel tijd doordat ze niet zelf hoeven te zoeken naar de perfecte kandidaat. De realtime techniek van First2Find zorgt ervoor dat geschikte nieuwe CV’s op voorhand worden geselecteerd en worden doorgestuurd naar de recruiter. Elke 10 seconden wordt er automatisch gecheckt of er nieuwe CV’s zijn die overeenkomen met het opgestelde zoekprofiel. De recruiter ontvangt de passende CV’s in zijn mailbox en kan direct contact opnemen met de kandidaten. Kortom: de tool doet het voorwerk en de recruiter verricht het maatwerk.

Door onze deelnemers te laten werken aan projecten als First2Find doen zij mooie en relevante werkervaring op. Deze ervaring komt goed van pas wanneer zij uiteindelijk richting de arbeidsmarkt worden begeleid.

Heb jij een mooie klus voor ons? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op